Nemoci a nedostatek barev

25.02.2010 20:51

 

Mezi chorobou,a nedostatkem barvy, která se k chorobě vztahuje , existuje přímá souvislost.Zakládá se to na skutečnosti, že buňky ztratily svou barevnou kapacitu a tím vzniklý nedostatek energie se nakonec projeví jako příznak nemoci,

Vše co se děje v těle, má původ v nitru člověka, v jeho jemnolátkových energetických centrech, která vybočila z normálních funkcí a oznamují to tím způsobem, že začnou vysílat do tělesných orgánů, žláz a zón, k nim patřícím, bolestivé signály, které varovně oznamují funkční chybu.

Je nutné si ještě jednou v této souvislosti uvědomit, že všechno, co se odehrává v organizmu, má původ v jemnolátkové oblasti, a proto může být pouze přes tuto oblast vyrovnáno. Musí se začit tak, že si člověk ujasní, kde má původ svých potíží a tělesných útrap hledat, a tím se dá opět do pohybu koloběh, na který musí brát zřetel, aby bylo docíleno celkového léčivého účinku, který má dobrý základ a který nespočívá na potlačení jiných symptomů. Opravdové léčení začíná tam, kde se nachází skutečná příčina.

Pomocí automatické kresby se snažím zachytit ozdravné a léčivé vibrace orgánů, jež tělo potřebuje a nastartovat tak léčivý proces .

Obrázky lze přikládat na nemocné orgány, dát pod prostěradlo  v posteli a v noci obrázek působí ozdravně na tělo, nebo ho postavit v místnosti , tak aby na něj bylo vidět z místa , které Vám vyhovuje. Nechte ho na sebe působit a sami si najdete své místo.

 V životě nás potkají různé situace, kdy potřebujeme pomoc. Není vám dobře, cítíte se unaveně, máte nedostatek energie?. 

Z vlastní zkušenosti to znám a tak jsem začala tvořit. Kreslit vibrace , barvy co tělo potřebuje  na jednotlivá témata. Frekvence léčivé energie, kterou vkládám do obrázků a vibrace barev ihned začnou působit na naše tělo a centrální nervový systém. Obrázky jsou v rozměrech 75x100mm, cena 45,-Kč.  Snadno a lehce můžete nosit v kabelce. Sedět na nich , ležet,přiložit si je na tělo v případě potřeby. Používejte je dle intuice.

Nabídka obrázku v sekci Produkty

—————

Zpět